Tevékenységeink

 

 

Magvető finanszírozás

Magvető finanszírozás

Magvető finanszírozást akár 150 ezer EUR-ig, és az összes akcelerátor szolgáltatásunkat kínáljuk, kisebbségi részesedésért a startupodban. 1–3 éves inkubációs időszak végén, szakértőink segíteni fognak a tőkebefektetés következő szakaszában. 

Nagyvállalati háttér

Nagyvállalati háttér

Hasznosítsd Magyarország legnagyobb közszolgáltatójának a forrásait és hírnevét. Így hozzáférhetsz az MVM Csoport értékesítési csatornáihoz és ügyfélköréhez, kiterjedt kapcsolati hálóján keresztül pedig marketing és PR megjelenésekhez juthatsz.

Közüzemi fogyasztási adatokat, folyamatokat is megismerhetsz szakemberek és a vállalat tudásmenedzsment rendszerén keresztül.

Nemzetközi mentori és befektetői hálózat

Nemzetközi mentori és befektetői hálózat

Élj egy testreszabott akcelerátor program előnyeivel, bizonyítottan nyereséges startupok mentorainak segítségével. Mentoraink között olyan cégeket, intézményeket tudhatunk, mint például a GE Ventures, BME, Berkley, Equilor, Innotica, IBM, NNG, INSEAD, PwC.

Páratlan prototípus tesztelési terep

Páratlan prototípus tesztelési terep

Kivételes lehetőséget teremtünk, hogy teszteld prototípusodat, hardware-edet üzemelő erőműveken és valós infrastruktúrán (Villamosenergia termelés, szállítás, elosztás).

 

Nyitott ajtók

Nyitott ajtók

Közvetlen utat biztosítunk az energiaipar és a Magyar kormány döntéshozóihoz. 

Célunk, hogy sikeressé tegyünk Téged!

Célunk, hogy sikeressé tegyünk Téged!

Csapatunk nem csak konzervatív vállalati szakemberekből áll, vállalkozók is vannak köztünk. Értjük a startupok igényeit, maximális átláthatóságra és korrektségre törekszünk a megállapodásainkban, és titoktartási kötelezettségünket prioritásként kezeljük. 

Jelentkezés

 

 

    Ha szolgáltatásaink felkeltették az érdeklődésedet, csatlakozz programunkhoz a Jelentkezési lap kitöltésével, melyet a „Jelentkezés most”-ra kattintva érhetsz el.

 

Jelentkezés most

Partnereink

 

 
 

Események

Korábbi események

2016.10.25 - 2016.10.26

Asia Clean Energy Summit (ACES)

Az Asia Clean Energy Summit (ACES) Délkelet-Ázsia vezető iparági eseménye, mely a tiszta energiával kapcsolatos technológiákra, irányelvekre és finanszírozásra koncentrál, a szingapúri kormányzat, a tudományos élet és az szektor fontos szereplőinek részvételével. 

Kapcsolat

Smart Future Lab

1117 Budapest, Október 23. utca 8–10.

info@smartfuturelab.hu