MVM Smart Future Lab


Mi az MVM Csoport tagjaként a Smart Future Lab-nál olyan innovátoroknak nyújtunk támogatást akik valós piaci rést azonosító projekt ötletekkel, termékkel vagy szolgáltatással kívánnak piacra lépni.

Van egy jó ötleted?


Amennyiben az alábbi tevékenységek egyikével kapcsolatban van egy szuper ötleted, ne habozz, írj nekünk.

  • Villamosenergia termelés, szállítás, elosztás és tárolás
  • Megújuló energia
  • Okos eszközök, okos városok
  • Földgáz termelés, szállítás és tárolás
  • internet of things
  • E-mobility

Amit mikínálunk


Magvető finanszírozás

Energetika szektorra specializálódott inkubátor programunk magvető finanszírozást és vállalati inkubációt kínál kisebbségi részesedésért induló startupod számára. Célunk, hogy innovatív ötletedet piacképessé fejlesszük és gazdaságilag életképes vállalkozássá formáljuk. Az 1–3 éves inkubációs időszak végén, szakértőink segíteni fognak a következő tőkebefektetés elérése érdekében.

Nagyvállalati háttér

Hasznosítsd Magyarország legnagyobb energetikai vállaltcsoportjának forrásait és hírnevét. Így hozzáférhetsz az MVM Csoport értékesítési csatornáihoz és ügyfélköréhez, kiterjedt kapcsolati hálóján keresztül pedig marketing és PR megjelenésekhez juthatsz.

Inkubátor program

Élj egy testreszabott inkubátor program előnyeivel, melyet az ötleted kiforrottságához igazítunk. Az inkubátor program során olyan cégekkel, intézményekkel dolgozhatsz együtt, mint például a, BME, IBM, MVM Csoport.

Páratlan prototípus tesztelési terep

Kivételes lehetőséget teremtünk, hogy teszteld prototípusodat, hardware-edet üzemelő erőműveken és valós infrastruktúrán. Ha még nincs prototípusod az sem probléma, mi segítünk létrehozni egyet.

Felkeltettükaz érdeklődésedet?


Kattints, tájékozódj részvételi feltételeinktől és jelentkezz!

Részvételi feltételek Jelentkezés

Innovátorok,akik már ráléptek a siker útjára


Értjük a startupok igényeit, megállapodásainkban maximális átláthatóságra és korrektségre törekszünk, titoktartási kötelezettségünket prioritásként kezeljük.

Partnereink

Kérdésed van?


Írj nekünk, kollégáink rövid időn belül válaszolnak..


Név
E-mail